Quiponin® SAOX Pulver er en naturlig forblanding udviklet til iblanding i dyrefoder. Produktet består af udvalgte botaniske elementer, som er rige på triterpene saponiner og smagsstoffer med et højt indhold af naturlige antioxidanter.

 

Quiponin® SAOX Pulver indeholder aktive komponenter, som har en gunstig effekt på produktionsdyr. Produktet indeholder en unik kombination af vand- og fedtopløselige antioxidanter. Synergien af de aktive elementer resulterer i en meget alsidig effekt.

 

Quiponin® SAOX Pulver kan anvendes i ekstruderet, ekspanderet og pelleteret foder, såvel som melfoder. Produktets sammensætning medfører, at det kan anvendes af både producenter af forblandinger og koncentrater, såvel som producenter af færdigfoder.

  • Note: Fodermidlerne i dette produkt er registreret I overensstemmelse med Forordning (EF) Nr. 767/2009 og kommissionens forordning (EU) No 242/2010. Fodertilsætningsstofferne i dette produkt er registreret i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets Forordning (EF) Nr. 1831/2003 om fodertilsætningsstoffer og er at finde i registreret over godkendte fodertilsætningsstoffer.

Quiponin® er et registreret varemærke tilhørende Nor-Feed A/S

For yderligere information om dette produkt, litteratur som bekræfter virkningen af elementerne, forsøgsresultater etc., kontakt venligst Nor-Add, Nor-Feed.